Detox Shaklee Sangat Selamat Dan Berkesan

6:12 PM 0 Comments A+ a-



Setakat ini Kak Long dah 2 kali buat Detox 7 Hari Shaklee.
Ianya satu pengalaman yang sangat menarik.
Menu dihari pertama, kedua dan ketiga banyak menggunakan sayur tapi tak kurang sedapnya.

Like
Comment

Dan menu dihari ke 4, ke 5 hingga ke 7 memang sangat ditunggu-tunggu. Memang sedap sangat, rasa rindu pulak nak detox balik.
Hasil dari kedua-dua kali detox tu sangat memuaskan hati.
Badan jadi lebih segar dam minda menjadi semakin alert.
Sebelum tu asik mengantok saja, sikit2 nak tidor, maklum lah banyak toksin yang terkumpul dalam badan.
Dan yang bestnya Kak Long dapat turunkan 2 kg berat badan.
Macam sikit jer kan?
Jangan tak tahu orang lain turun lagi banyak sampai 5-6 kg pun ada, ikut berat asal kita lah. Kalau diteruskan menu day 6-7 tu boleh turun lagi dan lagi..
Tujuan utama detox ni ialah untuk buang toxin dari badan..
Dengan program detox ni kita akan detox hati, detox darah dan detox usus sekaligus..
Detox ni seronok kalau buat secara berjemaah.
Boleh berkongsi idea dan gambar-gambar menu harian kita dengan meriah.
Siapa berminat nak buat detox macam kak long... wassap je ye..
Jangan malu-malu...i will guide you.

Huda Ismail
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda

FB; Isabella Bella

IG: misshuda_craft