Dalam Banyak-Banyak Produk Shaklee Yang Mana Febret Sekali?

1:35 AM 0 Comments A+ a-

Dalam Banyak-Banyak Produk Shaklee Yang Mana Febret Sekali?
Huh...pengsan nak jawab sebab banyak yang dah jadi febret Kak Long sekarang..

Ok...kalau cinta pertama mestilah SR Vitamin C Shaklee.
Sebab sebelum kenal Shaklee, Kak Long alergik kat semua vitamin C yang ada di pasaran. Makan sebiji pun sehari suntuk sakit perut macam gastrik gitu, siksa betul nak mencantikkan diri masa tu.

Dah kenal SR Vitamin C, terus bahagia, makan 2 biji 3 kali sehari, elok je tak sakit apa2...magik betul.
Vit C buat kulit Kak Long jadi sihat, bebas jerawat dan tak lah berkedut sangat..
Hello, ingat senang ke nak jaga kulit bila usia dah tahap nenek ni?

Satu lagi febret Kalk Long, apalagi kalau bukan Vivix.


Makan Vivix tujuan asalnya nak awet muda, tapi yang bestnya dia buat Kak Long jadi emm... camana nak cakap ni...

Jadi rasa bertenaga, bersemangat, dan paling ketara, sakit lutut yang dah 10 tahun alami, hilang gitu je...magik betul...

Yang terbaru ni Nutriferon.
Kak Long tak pernah cuba sebelum tu, ada sikit skeptik konon.

Sekali tu Kak Long start nak demam, sakit kepala dan sakit tekak kow2..
Dalam hati, abis la aku, mau 2 minggu kena suffer nih. 

Kak Long ambik Vit C overdose, 2bj x 3. Nutriferon dan Omega.
Day 1 ambek 3 kali Nutriferon tu..tak jd ape pun. Frust jer.
Day 2 ada sikit je baik, ambek 2 sachet je Nutferon tu.
Macam frust lagi tapi teruskan juga.
Masuk Day 3, petang tu..terus hilang semua simptom.
Diri sendiri pun macam tak percaya..magik sungguh.

Banyak lagi sebenar tapi nak share satu je lagi..hehe.

Kak lLong juga terjatuh cinta dengan produk skincare Nutri White.

Kak Long pakai hampir semua dah, pencuci muka, toner dia, spot whitening tu, tapi yg paling febret yg nama start dengan Ultimate tu..best sangat sampai adik Kak Long tanya pakai apa muka jadi molek sangat sekarang...hihi

Ok dah la dulu..Kak Long memang excited sokmo nak share benda yg best2 nih..
Korang cuba la sendiri tau... mesti tak nyesal.