Peluang Jana Income Untuk Fresh Graduate

1:52 AM 0 Comments A+ a-


Dari kecik lagi kita dah sogokkan mindset anak-anak kita untuk bercita-cita jadi orang bekerjaya, jadi doktor, lawyer, akitek, askar, guru dan sebagainya.
Tak heran la bila mereka graduate nanti menjadi harapan besar bagi mereka untuk dapat pekerjaan
Hakikatnya hanya segelintir sahaja yang akan dapat pekerjaan kerana peluang pekerjaan yang ada sangat kecil berbanding dengan jumlah graduan yang baru keluar setiap tahun.


Zaman dah berubah.
Minda anak2 muda sekarang dah mula terbuka. 
Mereka dah berani mengorak langkah utk berniaga malah ada yang dah cuba2 berniaga semasa masih student lagi..
Pelajar lepasan SPM pun dah pandai berniaga online.
Bravo untuk mereka ni!👏


Bukankah 9 dari 10 pintu rezeki itu dari sumber perniagaan?
Jadi berniaga itu adalah suatu yang sangat sangat dituntut dan afdal untuk diusahakan.
Perniagaan online sangat sesuai dengan sesiapa saja yang nak mula berniaga, terutamanya para lepasan universiti.
Rata-rata semuanta memang dah mempunyai smartphone dan internet line kan?
Cari sahaja satu bisnes online yang tak perlukan modal besar, yang paling penting syarikat itu kena established dan produk sentiasa diperlukan oleh semua golongan umur.


Bisnes online Shaklee sangat sesuai untuk golongan muda ini sebab:
👍Tak perlu modal cuma rm69 sebagai yuran keahlian sahaja.
👍Mereka memang dah mahir dengan penggunaan Fb, Instagram dan mungkin juga Blog.
👍Ada support group yang akan ajar cara mempromosi di internet dengan berkesan secara percuma.
👍Tak perlu call orang atau spam orang .Nanti customer yang akan cari kita.
👍 Produk yang terbukti selamat yang dah melalui berbagai-bagai studies.
👍Boleh terus dijalan walaupun dah dapat pekerjaan nanti.

Bisnes Shaklee ni bukan calang2 orang yang dah memilihnya sebagai bisnes mereka.
Jangan heran kalau kebanyakan leader2 kami terdiri dari bekas para professional yang bergaji besar di syarikat gergasi di Malaysia.
Sedangkan mereka sanggup tinggalkan pekerjaan mereka untuk kejar apa yang bisnes Shaklee boleh tawarkan, anda lagilah tak rugi apa2 untuk mencuba.

Kak Long bersedia untuk mengasuh sesiapa yang berminat.
Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

 http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1192284