Bisnes Rancak Sambil Uruskan Keluarga

1:27 AM 0 Comments A+ a-

Bisnes Rancak Sambil Uruskan Keluarga
Apa yang best sangat dengan bisnes akak ni?
Sebab bisnes ni sangat fleksible.
Kak Long masih boleh buat segala tugas harian macam dulu juga, boleh ikut Abg Long ke mana-mana.
Sambil jadi co driver sempat post 5-6 sharing di insta!
Bisnes di hujung jari, bak kita orang sekarang.
Nak mengopi pun sempat. Sambil2 tu jeling hp, jawap mana soalan yg urgent. Nak complete order customer pun boleh, kat situ juga. https://www.shaklee2u.com.my kan ada..
Tips supaya dapat lakukan kedua2nya dengan cemerlang:
✔Buat TDL untuk hari esok nya, malam tu lagi.
✔Check jadual anak2 dan suami dan synchronise jadual kita dan jadual mereka.
✔Bangun pagi2 terus buat semua task yg penting pasal bisnes, kita.
✔Guna apps buffer untuk sharing yang lebih kerap.
✔Buat kerja rumah di mana saja ada masa terluang, tak kira malam atau siang.
✔Sediakan 1 beg khas yang untuk letak sedikit stok vitamin yang tahan lasak, flyers, buku testimoni, sampul pengeposan. Senang nak Cod dan pos on the spot bila kita on the move.
✔Be flexible!
You are your own boss.
Selalu adjust jadual kita supaya dapat buat kedua2 tugas dengan lebih efficient.
Bagi Kak Long, buat bisnes shekli ni sangat enjoyable dan mudah.
Jom cuba dulu kalau tak percaya!🤗
Huda Ismail
Mentor Bisnes Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284