Salam Tahun Baru 2017 Yang Menjanjikan Sejuta Harapan.

1:16 AM 0 Comments A+ a-

Assalaamualaikum.
Salam Tahun Baru 2017 Yang Menjanjikan Sejuta Harapan.
Syukur pada Allah, tahun 2016 telah membawa banyak perubahan positif pada diri Kak Long.
Antaranya, dulu yang pemalu tak reti nak sharing, akibat masuk PTS ni dah jauuuuh berubah.
Bukan setakat sharing produk, dah berani selfie lagi, MasyaAllah.
Dulu kalau orang paksa tunjuk muka baru selfie, sekarang orang tak suruh pun, buat juga hahaha.
Yang latestnya semalam, telah memecah tembok buat perkara ya tak pernah terfikir dek akal, Kak Long dah berani keluar FB Live!
MasyaAllah apa nak jadi..
Ok, on a serious note, Kak Long masih jauh ketinggalan dari segi banyak perkara.
Sharing di fb masih sangat kurang.
Update blog apatah lagi..rasa nak nyorok bila sebut pasal ni..
Apa masaalahnya Kak?
Sebab Akak dah tua ke akak tak boleh buat macam orang lain??
'Boyok' sangat bak kata orang kampung kome tu.
Tak boleh jadi ni, diri kena berubah jadi lebih baik untuk jadi contoh pada anak-anak didik ku.
Dengan ini Kak Long mereset semula target usaha untuk tahun 2017.
Sharing di fb antara 5-10 sehari.
Sharing di Ig antara 8-12 kali sehari.
 Update Blog at least sekali sehari, 10 kali seminggu.
Share/promote blog di group at least 2 kali seminggu di 5 group.
Nak berjinak-jinak guna Vblog or fb Live.
At least seminggu sekali.
Seramnya belum hilang lagi..
Kalau hilang nanti sapa yang susah, korang juga la, asik kena tengok muka Kak Long.
Inilah azam Kak Long untuk 2017.
Kalau Kak Long istiqamah sampai bulan May 2017, Kak Long akan hadiahkan diri sendiri holiday kat Korea.
Minta tolong doakan Kak Long ok?😊
Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

Like
Comment