Jangan Daftar Ahli Shaklee Sebelum Baca Perkara Ini Dulu.

10:02 AM 0 Comments A+ a-

Anda dah nekad nak jadi ahli Shaklee.
Ye lah jadi Ahli Shaklee ni banyak sangat keistimewaannya.
Antaranya:

+Sebagai Shaklee Independent Distributor anda mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda. 

+Anda sudah boleh memulakan bisnes anda sebagai Shaklee Independent Distributor

+Anda layak untuk mengumpul points yang di panggil UV atau unit value yang melayakkan anda untuk mendapat bonus prestasi bernilai 5% hingga 21% apabila mencapai jumlah tertentu.

+Selain bonus prestasi, anda boleh menerima berbagai bonus yang lain .

+Anda ada akses ke sistem online untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting dari pihak pengurusan Shaklee.

+Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan Shaklee, khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.



Wah, nampak menarik kan?

Tapi Tunggu Dulu!

Anda nak join sekadar untuk makan sendiri atau nak buat bisnes?

Mungkin nak buat makan sendiri sajakan, ...

Tapi apa akan jadi bila dah makan sendiri selama setahun tiba-tiba rasa nak buat bisnes pulak kan?

Siapa yang akan tolong anda, mestilah upline anda.

Dan dia mesti lah orang buat bisnes juga kan?

Sebab tu la sangat penting untuk kita selidik dulu siapakah bakal upline anda...

Penting juga untuk tau background dan keturunan bisnes Shaklee yang bakal anda sertai.

Adakah dia dan team di belakangnya dapat membimbing anda untuk membina business anda?


Jika anda mendaftar dengan saya, anda telah membuat pilihan yang tepat.




Saya adalah pengedar shaklee sepenuh masa jadi saya mempunyai banyak masa untuk melatih anda.

Saya mempempunyai pengalaman luas dalam produk shaklee dan saya dan keluarga saya adalah pengguna tegar kepada produk shaklee.
Saya sudah mencuba hampir semua produk shaklee dan merasai kebaikannya.

Saya berada dalam group yang super ohsem iaitu iReach Group yang founder ialah Master Lyna Noh dan Master Zainul Anuar.



iReach Superstar 2016 Ogos from iReach HD on Vimeo.
Saya adalah anak didik insan yang hebat-hebat iaitu Puan Fatimah Azzahra Ismail founder blog Zaraismail.com , Puan Adilah Manaf dan En Fahmi Shuhaimi Co-founder Blog Celikvitamin,Master Azrin Mohd dan Master Hadhatina.

Jika anda mendaftar di bawah saya, secara otomatik anda akan berada dalam suppport group yang hebat-hebat belaka.




Siapa Saya?

Nak Jadi Anak Didik saya mesti la nak kenal serba sedikit pasal saya, kan?

Nama saya Huda Ismail.

Saya tinggal di Kuala Lumpur bersama suami dan 3 orang anak yang sudah remaja.


Kalau di FB saya lebih dikenali sebagai Kak Long Huda.

Kalau Ig pulak ramai yang dah kenal saya sebagai Kak Da, atau Kak Huda.

Mana-mana pun akak terima...asal jangan panggil makcik...hehe.

Saya adalah pengguna tegar VIVIX.





Nama:Huda Bt Ismail

Hp:6016-6646051

SID ID: 1192284


FB:Isabella Bella

IG:Misshuda_Craft

IG: Vitaminawetmuda




Untuk menjadi ahli shaklee, anda boleh hubungi saya melalui contact di atas atau atau terus butang di bawah.