Buku Yang Saya Selalu Baca

5:42 PM 0 Comments A+ a-


Buku terakhir yang Kak Long baca ialah Buku Himpunan Testimoni Supermom Shaklee Story.
Hehe...jangan ketawa ye...
Dah lunyai dah pun..
Buku ni sangat membantu dari awal berbisnes lagi..
Mak shaklee ku hadiah.
Terima kasih Mak Shaklee


First time baca buku ni, Kak long macam dapat geliga...
Ohhh..oooo...bila baca testimonials dalam ni..
Macam-macam masaalah dah dapat diselesaikan cuma dengan menambahkan apa nutrient yang sangat diperlukan oleh tubuh kita..
Patutla ramai sangat yang jatuh centa dengan produk Shaklee..
Dah baca berkali-kali supaya bila orang wassap pasal masaalah derang, terus boleh relate dengan kes-kes dalam ni..
Dah baca yang second edition tapi tetap suka yang ni lagi.
Buku ni sentiasa ada dalam bag macam azimat gitu.
Kak Long pun ada hadiahkan buku ni untuk anak-anak Shaklee.
Maklumla ahli yang baru-baru ni masih belum tahu sejauh mana berkesannya produk Shaklee ni..
Ada sesapa teringin nak tahu rahsia dalam buku ni...
Moh jadi ahli dulu...
Kak Huda
016.664.6051
Shaklee Independent Distributor
ID: 1192284