Sejak Bershaklee....

1:30 AM 0 Comments A+ a-

Sejak Bershaklee....
Hidup jauh lebih bermakna.
Hidup lebih ceria.
Hidup ada mission.
Hidup ada vision yang nyata.



Hidup lebih ceria sebab lepas join Shaklee, makin ramai kawan pulak, kawan-kawan dari kalangan SID dan tak kurang juga dari kalangan downline dan customer.
Bisnes Shaklee jenis bisnes berjemaah. Klako sangatla kalau ada yang buat bisnes shaklee style kera sumbang.. haha.

Dulu takde mission sangat, sekarang ada mission nak bantu seramai2 orang jadi sihat kembali.
Seronok giler tau bila customer bagi feedback yang dia dah semakin sihat.
Satu lagi mission nak bantu lebih ramai wanita/lelaki menjana income dengan bisnes yang tak perlukan modal sangat ni sebaliknya lebih kepada sharing kebaikannya sahaja.

Dulu takde vision yang jelas, main meniaga acah-acah gitu je.
Sekarang dah ada vision yang jelas. Nak juga jadi Master Coordinator satu hari nanti.
Dulu tak berapa kesah sangat pasal masaalah2 kesihatan dan apa yang dapat membantu. Sekarang dah semakin expert.(pergh, perasan)

Itulah antara nikmat yang Kak Long dapat bila dah join Shaklee ni.
Bangun pagi terus dah ada perancangan, maklum la kita ada 3 buah kedai online dan keluarga nak diuruskan...

Jadi kita kena sentiasa bijak memanafaatkan masa kitadengan sepenuhnya.
Oh ya satu lagi saat gembira...dalam 14-15hb setiap bulan, paling seronok bila check bank akaun sendiri, bonus tetap akan masuk.👍