Tak Letih Ke Korang ??

11:37 AM 0 Comments A+ a-



Tak Letih Ke Korang ??
Bangun pagi, lepas subuh terus ligat, mandi pakai baju, sambar itu capai ini, terus kejar masuk kereta kan?
Eh lupa, mana yang ada anak-anak tu..kena susun anak-anak, sorang2 dalam kereta dulu untuk hantar ke rumah pengasuh sebelum berlepas ke ofis..
Bag2 masing-masing dan bekalan pun kena siapkan awal2..
Itulah rutin ibu bekerjaya ye, mana yg berbisnes lagi pulak hebat rutinnya.
Semua ni Kak Long saksikan sendiri bila sekali sekala sleep-over kat rumah adik saya, Zara. Memang dia superwoman.
Letih ke tak letih jadi mama, isteri yang bekerjaya dan berbisnes ni ye?
Mestilah letih tapi sangat berbaloi. Tapi dia menten ceria dan bertenaga sepanjang hari. Sempat nak coaching dan layan soalan anak cucu bisnes dia lagi.
Apa rahsia dia?
Yang Kak Long tahu dia amalkan minum Vivix setiap hari.
Di samping itu dia minum ESP dan mengambil vitamin B Complex, Vitalea dan Vit C sebagai supplement harian.
Bagaimana dengan kakaknya yang dah berumur ni?
Sama juga lah, Kak Long mengambil Vivix, ESP, Vit C, B Complex, dan Vitalea untuk kekal cergas bertenaga sepanjang hari.
Rutin Kak Long boleh tahan hectic juga, dengan kena jaga kucing2 dan jadi family driver sampai ke malam hari termasuk kena escort 'bos' ke situ ke sini setiap hari.
Bila letih sangat Kak Long top up pulak dengan minuman pemberi tenaga, Performance Drink dan Cinch Tea. Memang instant jadi segarnya.
Kawan2 pulak makan apa utk kencang bertenaga sepanjang hari? Cer share sikit.
Sharing is caring.😊
Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

Like
Comment