Pengedar Shaklee Taman Melawati 0166646051

3:48 AM 0 Comments A+ a-



Assalaamualaikum Semua.
Nama saya Huda Ismail.



Boleh panggil saya Kak Huda, Kakda or Kak Long. Mana-mana pun boleh, tak kesah😊
Kak Long adalah seorang Pengedar Shaklee Taman Melawati, KL dan kawasan-kawasan berdekatan.
Kak Long boleh membuat khidmatan secara Cod untuk area berikut:
✔Taman Melawati
✔Ulu Kelang
✔Taman Permata
✔Wangsa Maju
✔SetiaWangsa
✔Klcc
✔Zoo Negara.
✔Ampang
Untuk yang luar kawasan Kl, Kak Long boleh pos ke alamat anda, dengan segera. Kak Long memang menyediakan stok secukupnya terutama untuk masa cuti, bila kedai Shaklee sendiri tutup.
InsyaAllah, anda akan diberi consultasi yang tepat untuk setiap masaalah anda, termasuk cara pengambilan vitamin/supplemen yang betul untuk menjamin keberkesanannya.
Antara Set Yang Sentiasa Dicari.
🌼Set Eczema
🌼Set Asthma
🌼Resdung
🌼Set Jerawat
🌼Set Kulit Cantik
🌼Set Subur Suami Isteri
🌼Set Hamil
🌼Set Berpantang
🌼Set Penyusuan
🌼Set Awet Muda
🌼Set Anak Sihat Pintar...
..dan banyak lagi.
Jika perlukan produk Shaklee, jangan segan2 untuk tanya Kak Long.
Kak Huda
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda
Id:1192284


Akibat Join Shaklee!

Sejak menyertai bisnes ni banyak la perubahan positif yang Kak Long alami...

Tapi kita kongsikan yang paling ketara lah...

Dulu pemalu konon.
Reserved, orang puteh kata.

Ada facebook, gambar profile pun gambar kucing, nama pun nama kucing.
Pastu post cuma share posting orang je...
Nak menulis sendiri rasa tak reti apa-apa.

Nak share atas stage?..
Lagi la malunya..
Teringat masa nak present thesis depan lectures dan kawan-kawan dulu...ketar badan, rasa nak masuk dalam perut mak...

Tapi penyakit tu dah hilang bila menyertai bisnes Shaklee ni.
Sharing kat facebook selamba jer.
Boleh letak gambar selfie lagi tu..huhu.
Kalau naik stage, kalau dipaksa tu tak de hal...
Kak Long share je apa yang terlintas dari lubuk hatiku...

Dalam erti kata lain, Kak Long dah keluar dari kepompong sendiri dan sekarang attidude Kak Long mudah jer..
Be Yourself, Love Yourself..Just Do it!

Eh macam iklan Nike pulak yek?

Betul lah...join bisnes Shaklee ni boleh membuat diri seseorang jadi hebat.
From zero to hero.
Dah banyak tengok contohnya.

Nak jadi positif macam kami? Jom!..

Huda Ismail
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda
Id: 1193284