Pengedar Shaklee Taman Melawati 0166646051

3:48 AM 0 Comments A+ a-



Assalaamualaikum Semua.
Nama saya Huda Ismail.



Boleh panggil saya Kak Huda, Kakda or Kak Long. Mana-mana pun boleh, tak kesah😊
Kak Long adalah seorang Pengedar Shaklee Taman Melawati, KL dan kawasan-kawasan berdekatan.
Kak Long boleh membuat khidmatan secara Cod untuk area berikut:
✔Taman Melawati
✔Ulu Kelang
✔Taman Permata
✔Wangsa Maju
✔SetiaWangsa
✔Klcc
✔Zoo Negara.
✔Ampang
Untuk yang luar kawasan Kl, Kak Long boleh pos ke alamat anda, dengan segera. Kak Long memang menyediakan stok secukupnya terutama untuk masa cuti, bila kedai Shaklee sendiri tutup.
InsyaAllah, anda akan diberi consultasi yang tepat untuk setiap masaalah anda, termasuk cara pengambilan vitamin/supplemen yang betul untuk menjamin keberkesanannya.
Antara Set Yang Sentiasa Dicari.
🌼Set Eczema
🌼Set Asthma
🌼Resdung
🌼Set Jerawat
🌼Set Kulit Cantik
🌼Set Subur Suami Isteri
🌼Set Hamil
🌼Set Berpantang
🌼Set Penyusuan
🌼Set Awet Muda
🌼Set Anak Sihat Pintar...
..dan banyak lagi.
Jika perlukan produk Shaklee, jangan segan2 untuk tanya Kak Long.
Kak Huda
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda
Id:1192284


Akibat Join Shaklee!

Sejak menyertai bisnes ni banyak la perubahan positif yang Kak Long alami...

Tapi kita kongsikan yang paling ketara lah...

Dulu pemalu konon.
Reserved, orang puteh kata.

Ada facebook, gambar profile pun gambar kucing, nama pun nama kucing.
Pastu post cuma share posting orang je...
Nak menulis sendiri rasa tak reti apa-apa.

Nak share atas stage?..
Lagi la malunya..
Teringat masa nak present thesis depan lectures dan kawan-kawan dulu...ketar badan, rasa nak masuk dalam perut mak...

Tapi penyakit tu dah hilang bila menyertai bisnes Shaklee ni.
Sharing kat facebook selamba jer.
Boleh letak gambar selfie lagi tu..huhu.
Kalau naik stage, kalau dipaksa tu tak de hal...
Kak Long share je apa yang terlintas dari lubuk hatiku...

Dalam erti kata lain, Kak Long dah keluar dari kepompong sendiri dan sekarang attidude Kak Long mudah jer..
Be Yourself, Love Yourself..Just Do it!

Eh macam iklan Nike pulak yek?

Betul lah...join bisnes Shaklee ni boleh membuat diri seseorang jadi hebat.
From zero to hero.
Dah banyak tengok contohnya.

Nak jadi positif macam kami? Jom!..

Huda Ismail
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda
Id: 1193284


Sakit Tumit Berkurang Selepas Amalkan Omega Guard

2:53 AM 0 Comments A+ a-

Omega Guard ni terbaik untuk menghilangkan keradangan di sendi-sendi ligamen dan tendon.

Jika ada sesiapa yang sakit tumit, tak perlu terus buat precedure yang mahal2 untuk dapat berjalan dgn selesa kembali.

Cuba makan Omega Guard macam Nurdiana ni..
Tak mahal pun..lagi2 sekarang tengah promo.. 

Kak Huda
016.664.6051

#PromoOmega
#SakitTumit
#ShakleeTamanMelawati
#ShakleeKL
#PosKeSeluruhMalaysia


Detox Shaklee Sangat Selamat Dan Berkesan

6:12 PM 0 Comments A+ a-



Setakat ini Kak Long dah 2 kali buat Detox 7 Hari Shaklee.
Ianya satu pengalaman yang sangat menarik.
Menu dihari pertama, kedua dan ketiga banyak menggunakan sayur tapi tak kurang sedapnya.

Like
Comment

Dan menu dihari ke 4, ke 5 hingga ke 7 memang sangat ditunggu-tunggu. Memang sedap sangat, rasa rindu pulak nak detox balik.
Hasil dari kedua-dua kali detox tu sangat memuaskan hati.
Badan jadi lebih segar dam minda menjadi semakin alert.
Sebelum tu asik mengantok saja, sikit2 nak tidor, maklum lah banyak toksin yang terkumpul dalam badan.
Dan yang bestnya Kak Long dapat turunkan 2 kg berat badan.
Macam sikit jer kan?
Jangan tak tahu orang lain turun lagi banyak sampai 5-6 kg pun ada, ikut berat asal kita lah. Kalau diteruskan menu day 6-7 tu boleh turun lagi dan lagi..
Tujuan utama detox ni ialah untuk buang toxin dari badan..
Dengan program detox ni kita akan detox hati, detox darah dan detox usus sekaligus..
Detox ni seronok kalau buat secara berjemaah.
Boleh berkongsi idea dan gambar-gambar menu harian kita dengan meriah.
Siapa berminat nak buat detox macam kak long... wassap je ye..
Jangan malu-malu...i will guide you.

Huda Ismail
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda

FB; Isabella Bella

IG: misshuda_craft

Kenapa Vivix Sangat Istimewa Bagi Saya.

5:28 PM 0 Comments A+ a-



Semenjak Vivix dicipta, dia telah memberi pengharapan bagi pesakit-pesakit kronik yang sebelum ini hanya bergantung pada ubat-ubatan dari doktor untuk meneruskan hidup.
Contohnya pesakit diabetes ni, bayangkan dia dah jenuh disuntik insulin saban hari, hanya menunggu masa utk kena buat dialysis je lagi.
Bila anaknya perkenalkan Vivix, bukan saja dia tak perlu menjalani dialysis, malah akhirnya, dia tidak perlu bergantung sepenuh pada suntikan insulin seperti sebelumnya.
Bagi saya sendiri, saya dah putus asa untuk mengubati sakit lutut yang saya alami dalam 5-6 tahun, sebab semua ubat saya ambil tak membantu memulihkannya pun.
Sakit lutut saya ni sembuh secara tak sengaja. Masa tu saya tak tahu pun Vivix boleh membantu memulihkan sakit sendi dan lutut.
Saya ambil Vivix sebab nak awet muda. Dalam sebulan saja makan Vivix, saya perasan sakit lutut saya dah kurang benar. Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya.
Sampai sekarang saya pastikan saya ada sekurang-kurangnya 4 botol vivix menunggu dalam fridge saya.
Satu sebab saya buat bisnes ni pun untuk pastikan dapat membeli vivix dengan murah atau kadang-kadang percuma terus.

Huda Ismail
016.664.6051
Pakar Shaklee Anda
PenggunaTegar Vivix
FB; Isabella Bella
IG: misshuda_craft