Jangan Daftar Ahli Shaklee Sebelum Baca Perkara Ini Dulu.

10:02 AM 0 Comments A+ a-

Anda dah nekad nak jadi ahli Shaklee.
Ye lah jadi Ahli Shaklee ni banyak sangat keistimewaannya.
Antaranya:

+Sebagai Shaklee Independent Distributor anda mendapat diskaun 15-20% dari harga runcit untuk belian anda. 

+Anda sudah boleh memulakan bisnes anda sebagai Shaklee Independent Distributor

+Anda layak untuk mengumpul points yang di panggil UV atau unit value yang melayakkan anda untuk mendapat bonus prestasi bernilai 5% hingga 21% apabila mencapai jumlah tertentu.

+Selain bonus prestasi, anda boleh menerima berbagai bonus yang lain .

+Anda ada akses ke sistem online untuk memudahkan anda membuat pesanan dan mengetahui info-info penting dari pihak pengurusan Shaklee.

+Anda juga akan mendapat info tentang promosi khas dan promosi bulanan Shaklee, khas untuk ahli-ahli Shaklee sahaja.



Wah, nampak menarik kan?

Tapi Tunggu Dulu!

Anda nak join sekadar untuk makan sendiri atau nak buat bisnes?

Mungkin nak buat makan sendiri sajakan, ...

Tapi apa akan jadi bila dah makan sendiri selama setahun tiba-tiba rasa nak buat bisnes pulak kan?

Siapa yang akan tolong anda, mestilah upline anda.

Dan dia mesti lah orang buat bisnes juga kan?

Sebab tu la sangat penting untuk kita selidik dulu siapakah bakal upline anda...

Penting juga untuk tau background dan keturunan bisnes Shaklee yang bakal anda sertai.

Adakah dia dan team di belakangnya dapat membimbing anda untuk membina business anda?


Jika anda mendaftar dengan saya, anda telah membuat pilihan yang tepat.




Saya adalah pengedar shaklee sepenuh masa jadi saya mempunyai banyak masa untuk melatih anda.

Saya mempempunyai pengalaman luas dalam produk shaklee dan saya dan keluarga saya adalah pengguna tegar kepada produk shaklee.
Saya sudah mencuba hampir semua produk shaklee dan merasai kebaikannya.

Saya berada dalam group yang super ohsem iaitu iReach Group yang founder ialah Master Lyna Noh dan Master Zainul Anuar.



iReach Superstar 2016 Ogos from iReach HD on Vimeo.
Saya adalah anak didik insan yang hebat-hebat iaitu Puan Fatimah Azzahra Ismail founder blog Zaraismail.com , Puan Adilah Manaf dan En Fahmi Shuhaimi Co-founder Blog Celikvitamin,Master Azrin Mohd dan Master Hadhatina.

Jika anda mendaftar di bawah saya, secara otomatik anda akan berada dalam suppport group yang hebat-hebat belaka.




Siapa Saya?

Nak Jadi Anak Didik saya mesti la nak kenal serba sedikit pasal saya, kan?

Nama saya Huda Ismail.

Saya tinggal di Kuala Lumpur bersama suami dan 3 orang anak yang sudah remaja.


Kalau di FB saya lebih dikenali sebagai Kak Long Huda.

Kalau Ig pulak ramai yang dah kenal saya sebagai Kak Da, atau Kak Huda.

Mana-mana pun akak terima...asal jangan panggil makcik...hehe.

Saya adalah pengguna tegar VIVIX.





Nama:Huda Bt Ismail

Hp:6016-6646051

SID ID: 1192284


FB:Isabella Bella

IG:Misshuda_Craft

IG: Vitaminawetmuda




Untuk menjadi ahli shaklee, anda boleh hubungi saya melalui contact di atas atau atau terus butang di bawah.











Bagaimana Vivix Memperbaiki Sel Badan Kita?

5:23 PM 0 Comments A+ a-

Kita selalu baca bahawa Vivix boleh memperbaiki sel badan kita hingga ke peringkat selular. Tapi apakah yang dimaksudkan itu?
Ok secara ringkasnya badan kita terdiri dari berbagai jenis sel dan didalam sel-sel itu terdiri dari berbagai komponen dan komponen terpenting ialah kromosom kita.
Kesejahteraan kromosom ini akan menentukan tahap kesihatan kita.


Semasa kita baru lahir, Allah bekalkan kita dengan kromosom yang sihat dan sempurna tetapi sepanjang hidup kita, badan kita akan selalu terdedah pada berbagai agen perosak seperti toksin, radikal bebas, dari pemakanan, air yang kita minum, udara yang kita sedut termasak juga radiasi dari gadget kita guna dan cahaya matahari yang berlebihan.
Jadi lama kelamaan, akan terjadi apa yang disebut sebagai 'cell aging' di mana sel-sel kita mengalami penuaan.
Bagaimana proses ini berlaku?
Pada struktur kromosom itu sendiri terdapat satu benda yang sangat penting yang dipanggil telomere. Ia berada di hujung-hujung kromosom kita dan fungsinya ialah sebagai penutup untuk melindungi DNA di dalam kromosom kita dari sebarang kerosakan.


Telomere akan menjadi menjadi semakin pendek sepanjang hidup kita dan akibatnya kita boleh terdedah pada berbagai penyakit seperti kanser, cyst, fibrod, dan penyakit 'orang tua' seperti darah tinggi, diabetes, sakit jantung, sakit sendi dan lain-lain.


Lagi panjang telomere kita lagi lamalah kita dapat hidup sihat dan cergas dan selamat dari berbagai penyakit kronik.
Malah telomere lah yang menentukan selama kita boleh kekal awet muda.
Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa Vivix dapat membantu telomere kekal panjang dan melindungi dari kerosakan sel.
Dan bila berlaku proses duplikasi DNA, hanya sel-sel baharu yang sihat di hasilkan.
Beginilah caranya Vivix membantu ramai penggunanya kekal sihat, remaja dari peringkat selular lagi.
Dengan cara ini juga Vivix membantu proses penyembuhan dari masalah kesihatan yang dialami oleh penggunanya.
========================


Promo Vivix Sehingga 31 Jan.
Beli 2 dapat 5% diskaun
Beli 6 dapat sebotol PERCUMA
Dapat jadi ahli PERCUMA
Penghantaran PERCUMA
Layak mendapat Cash Bonus
Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

Salam Tahun Baru 2017 Yang Menjanjikan Sejuta Harapan.

1:16 AM 0 Comments A+ a-

Assalaamualaikum.
Salam Tahun Baru 2017 Yang Menjanjikan Sejuta Harapan.
Syukur pada Allah, tahun 2016 telah membawa banyak perubahan positif pada diri Kak Long.
Antaranya, dulu yang pemalu tak reti nak sharing, akibat masuk PTS ni dah jauuuuh berubah.
Bukan setakat sharing produk, dah berani selfie lagi, MasyaAllah.
Dulu kalau orang paksa tunjuk muka baru selfie, sekarang orang tak suruh pun, buat juga hahaha.
Yang latestnya semalam, telah memecah tembok buat perkara ya tak pernah terfikir dek akal, Kak Long dah berani keluar FB Live!
MasyaAllah apa nak jadi..
Ok, on a serious note, Kak Long masih jauh ketinggalan dari segi banyak perkara.
Sharing di fb masih sangat kurang.
Update blog apatah lagi..rasa nak nyorok bila sebut pasal ni..
Apa masaalahnya Kak?
Sebab Akak dah tua ke akak tak boleh buat macam orang lain??
'Boyok' sangat bak kata orang kampung kome tu.
Tak boleh jadi ni, diri kena berubah jadi lebih baik untuk jadi contoh pada anak-anak didik ku.
Dengan ini Kak Long mereset semula target usaha untuk tahun 2017.
Sharing di fb antara 5-10 sehari.
Sharing di Ig antara 8-12 kali sehari.
 Update Blog at least sekali sehari, 10 kali seminggu.
Share/promote blog di group at least 2 kali seminggu di 5 group.
Nak berjinak-jinak guna Vblog or fb Live.
At least seminggu sekali.
Seramnya belum hilang lagi..
Kalau hilang nanti sapa yang susah, korang juga la, asik kena tengok muka Kak Long.
Inilah azam Kak Long untuk 2017.
Kalau Kak Long istiqamah sampai bulan May 2017, Kak Long akan hadiahkan diri sendiri holiday kat Korea.
Minta tolong doakan Kak Long ok?😊
Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

Like
Comment