BIJI LABU DAN NUTRIFERON

5:05 AM 1 Comments A+ a-

BIJI LABU DAN NUTRIFERON
Siapa suka makan biji labu goreng?
Masa Kak Long kecik2 dulu inilah antara kudap2 kegemaran kitaorang adik beradik.
Bila Mama nak masak sayur labu atau buat pengat labu, kitorang lebih teruja dengan bijinya tu..
Biji nya tu dikumpul, dibasuh, digaul dengan sedikit garam..pastu digoreng tanpa minyak dengan api yang perlahan sampai garing kulitnya..
Pastu berebut-rebutla kitorang makan.Tak caya tanya Zara Fatimah Azzahra Ismail

Tak sangka la pulak biji labu ini adalah salah satu dari 4 bahan utama dalam Nutriferon.

Kenapa biji labu boleh jadi bahan terpilih untuk menghasilkan Nutriferon mestilah kerana kandungannya dan biji labu ini sendiri sebenarnya mempunyai 1001 macam khasiat.

Biji labu mengandungi aktioksidan, Vit E, magnesium, phosphorus, manganese, zat besi, asid folate, Vit B6, Thiamin, Riboflavin, Vit K, Niacin, dan lain2.

Antara khasiat biji labu:
🌼 Antioksidan- melawan radikal bebas
🌼Anti-inflamasi, anti radang
🌼Baik utk kesihatan jantung
🌼Baik utk organ reproduksi
🌼 Memberi tenaga, menambah selera makan

Nutriferon telah dicipta melalui kajian selama 40 tahun oleh Dr Yasuhiko Kojima di Jepun.
Beliau telah berjaya menemukan campuran yang unik dari 4 ramuan yang semulajadi. Campuran ini boleh meningkatkan pengeluaran INTERFERON dari badan kita.
Campuran ini dinamakan NUTRIFERON.
NUTRIFERON sangat berkesan untuk meningkatkan IMUN SISTEM badan kita.
Siapa yang memerlukan NUTRIFERON?
🌸Orang yang selalu kena demam, selsema dan batuk seada dewasa atau kanak2.
🌸Mereka yang kena kayap atau shingles
🌸Mereka kena denggi
🌸Mereka yang nak travel ke tempat yang mudah jangkitan virus.
🌸Mereka yang mudah terdedah pada wabak berjangkit.
🌸Mereka yang nak mengekalkan imun sistem pada tahap maksima.

Huda Ismail
Pakar Shaklee Anda
📱016-6646051
📝ID: 1192284

HOW TO HAVE AN AUTOMATED BUSINESS?

1:04 PM 2 Comments A+ a-

HOW TO HAVE AN AUTOMATED BUSINESS?

Pernah tak korang berfikir, kita nak kerja terok-terok ni sampai bila?
Sampai pencen?
Sampai bersara?




Bagi yang berbisnes tu, sampai bila nak bekerja keras, mempromot, menjual dan deliver barang tanpa ada akhirnya?

Satu sebab Kak Long berusaha untuk membina Empayar Bisnes Kak Long sendiri dalam Shaklee ialah sebab Kak Long mau memiliki Bisnes yang Automated.
Satu Bisnes yang boleh berjalan pada bila-bila masa dan dari mana-mana caruk di dunia ini tanpa kita perlu sentiasa ada menguruskannya pada setiap masa.


Maksudnya begini, mau tak kalau kita bebas nak pergi melancung, pergi umrah ke, balik kampung ke tapi bisnes kita tetap berjalan, sales kita masuk broomm broomm setiap hari? Best sangat kan?

Jika berminat Kak Long boleh tunjukkan caranya. Cara ini sudah terbukti dan Kak Long dah tengok macamana mentor-mentor Kak Long sedang menikmati kehidupan mereka sekarang bila mereka sudah berjaya meng-automatekan bisnes mereka.

Dalam gambar di bawah, Kak Long bersama Mentor Kak Long Master Lyna Noh dan Master Zainur, yang sudah sangat berjaya menjadikan bisnes mereka sebagai automated. Hobby derang ni melancung ke serata dunia tanpa perlu risau tentang bisnes mereka yang tetap berjalan lancar tanpa kehadiran mereka.




Kak Long boleh coach sesiapa yang berminat dari zero untuk membina Empayar masing2 dengan membangunkan kedai2 online di beberapa medium secara percuma.

Klik saja link di bawah ini dan komen: "Kak Huda, tolong ajari saya."